ÄR DET ETT HOTELL ELLER ETT VANDRARHEM?

Den frågan får vi av många av våra gäster. Vi brukar svara att det är något däremellan. Rummen har bekvämligheter som på hotell med eget badrum, lyxiga sängkläder och städning inkluderat i priset. Vad som gör det till ett vandrarhem är tillgången till gemensamt kök och kylskåp till våra gäster.

På Hörnet vandrarhem & hotell öppnade upp våren 2020. Rummen på vandrarhemmet fick sig då ett lyft och målades om och inreddes, resultatet är På Hörnet Vandrarhem & Hotell, som är ett boende med det lilla extra. Med bekväma rum, personlig inredning och ett “ingenting är omöjligt” perspektiv gör vi det bästa för att våra gäster ska trivas hos oss. Förutom att varje rum har egen dusch och wc finns det ett kök, tvättmöjligheter och tillgång till en mysig innergård. Vi har även loungedel där våra gäster kan sitta och umgås, äta och trivas.

STÄDNING

Vi På Hörnet har valt att alltid utföra slutstädning av rummen, detta görs för att säkerställa att städningen är väl genomförd.

HÅLLBARHET

Hos oss På Hörnet kan du känna dig trygg med att vi gör de bästa valen ur ett hållbarhetsperspektiv, vi ser gärna att det vi serverar är ekologiskt och närproducerat. Vid renoveringen av rummen under våren 2020 var återbruk ett ledande ord. Vi kanske inte kan göra allt men vi strävar efter att vara ett boende som gör det vi kan, både för dig som gäst som för vår natur.

Du som gäst kan hjälpa oss med att sortera dina sopor, allt är väl uppmärkt i köket under rubrikerna plast, papper, metall, glas & pant. Givetvis även hushållssopor och kompost.